Fredag

Hej, skola idag 8 - 1 , vi hadde matte,finska,musik och svenska! efter skolan gick tilde och ja till stan och köpte godis sen cyklade ja hem! Nu ska ja snart iväg till min prinsessa och mocka, fixa höet osv.
hehehehe, bra uppdatering har ja ju också!? :D ikvl åker ja och rider finaste och vara med tilde på stallet :)
igår var ja också me tilde till ratten! fotade när hon red! Riktigt gullig ponny dedär asså :D
de var typ allt, heejdå ♥
Jag ÄLSKAR så galet mycke 
Natha är den proffsiga fotografen! :D ♥

Älskade vän

Hej! Började ju skolan igår..... gick 9 - 1, gick samma idag också! fast ja, de e kul att börja 6:an allafal!! :)
Mamma mockade när ja var i skolan så direkt efter skolan cykade hem och sen till stallet och red.
Ja hämta henne från hagen och upptäckte att ja fått en skäck istället för en skimmel (: Hon hadde massa stora bruna smuts fläckar över hela kroppen , så ja tvättade henne ordentligt med skimmel shamppo (:
sen satt ja på ett shabrak och satt fast de med typ ja.. med ett "snöre" som man brukar sätta fast täcken elr så med? ;) Ja vet inte va de heter riktit så x) och när ja va klar och så , så hoppade ja upp och skrittade ut en runda.
Och vetni!? När vi skrittade på ridstigen bredvid "komposten" så kom en stor buss precis förbi oss och snövit är väldigt bussrädd.. MEN hon skrittade på som ingenting hänt, de ända hon gjorde var att vinkla örat lite ditåt, hon skrittade på helt lungt och var kolugn! ♥ fy tuusan va den ponnyn är underbar, VÄRLDENS BÄSTA PONNY ♥

bilduppladdningen e cepe så ingen bild...
S N Ö V I T <3



Sverige

idag har ja varit i sverige och shoppat massa kläder! :DD men bilder kommer imorron på va ja köpt! :)
  • linne
  • jeans
  • tights
  • munkjacka/tjocktröjja x2
  • läppfett
mer kommer ja inte ihåg nu :p Men ja hitta en S J U K T snygg väska också! men ja köpte inte den nu eftersom att den va dyyr, fast som tur e ska ja få den ganska snart! :D ♥ ska ha den som skolväska då, för ja kan inte gå med min lila väska med en ponny på iår igen , heheheheh :)

Hesburger

Hej! idag steg ja upp kl 10 och duscha,klädde på mig osv. sen åkte tilde och ja till travbanan och kollade/fota hopptävlingen på travbanan. Sen träffa vi Natha,malin och maja, så vi satt och prata och så i typ 2 timmar! (:
De va så sjuukt länge sen ja träffa malin och natha, så de var riktit kul och se dom :)
hehehe, sen gick vi tiill hesburger och åt för att vi va så jäkla hungriga c:
ikvl ska natha,malin,tilde och ja till stan! :) mamma mockade åt snöviit i morse så ja skaa bara åka dit och rida efter maten.
Och stort Grattis till Hanna som van hela poäng jakten i ponnyklassen, jättebra ridet! :D
bilden e från när ja provred snövit för första gången ♥

):

fan.

design

Hej! jah har fixat om designen lite, kan typ ingenting, hehe x) ska åka till stallet nu och sen till stan med tilde ! :)
jag måste fixa en ny header också.. men de va typ allt, hejs!

Gäster

Hej, har sett på tv nästan hela dagen... men har varit till stallet en vända allafal (: Jockum har nån kompis från england som kommer hit och hon ska tydligen äta middag med oss, Hejs!
Nu krånglar bilduppladdningen.. men där har ni en bild på jag just nu! :)

Snövit 5.8

Hej! åkte till stallet ungefär 8 och då örja ja rykta direkt. Bestämde mig för att ja skulle prova hoppa barbacka.Hoppade bara ett litet 50cm kryss som ja lade ut på medellinen, de var Jättekul :D
Och de var första gången ja hoppade barbacka på snövit också :D Ja tränade på att komma in i en bra trav och sen t.ex rida ut i höger varv och få rätt galopp efter hindret, det gick väldigt bra! :DD Hon var jättejätte duktig ♥
men ja kom också in i galopp och försökte få rätt galopp efterhindret också, de gick också superbra! :D
Sen travade jag av henne och så ledde mamma av henne medans ja plocka undan hindret.
sen fick hon kvällsmat och ja pyssla om henne lite medans hon åt, sen cykla vi hem :)
hehe , suddig bild på gulle ♥

Stan!

Hallåå! idag har ja varit på stan med tilde på stan idag! vi gick först till mickis och där köpte jag ett par ridstrumpor till mig. sen gick vi bara runt i olika butiker och titta typ! :) fast vi köpte goodis också :3 sen cykladde vi hem till tilde och lyssna på vacker musik samtidigt som vi åt godis! sen cykla ja hem eller ja , halva vägen eftersom att pappa var på mattispunkten och kom just därifrån så pappa körde mig till stallet direkt och ja mockade och ja, de vanliga! :) sen cykla ja hem och då åt vi middag typ direkt, sen cykla jag till stallet och red! :)
skrittade fram på banan, sen gick vi ut och jogga i ett bra tempo, hon har blivit rund som en boll! sen galopperade ja lite på banan, red både stora volter och red dom "mindre och mindre", det gick väldigt lätt att ställa och böjja henne idag, så jag e nöjd med hela ridpasset faktist :D
sakna ridlägret ♥

1 augusti

hejhallå! idag har ja egentligen inte gjort så mycket, varit till stan en vända och i stallet såklart!
åkte till stallet kl 4 och mocka fixa höet,fodret och tog in hästarna med Åsa. Sen cyklade ja hem och då hadde vi middag direkt typ, kul att veta va ? :D det tycker jag. heheheh, sen gjorde ja inte så mycket, jo förästen min dator har varit sönder eller rättaresakt min laddnings sladd, men nu funkar den igen efter 2 månader!!!! men den e fortfarande helt sepe eftersom att de e glappkontakt heeela tiden så måste ju sitta och trycka in laddnings sladden allt va jag orkar, ganska awesome :)
men uppdateringen e tipptopp, eller hur ? :D  livet leker och aah, :) men ändå ploppar de fram ett "problem eller vad man nu ska kalla de.. jag ha bestämt mig allafal! så ser vi hur de blir. hejsvejjs ♥
trött pönni efter utställning i våras ♥

Vackra jag

bjuuuder stenhårt på denns bild! fin va ? ♥

Vackra jag

bjuuuder stenhårt på denns bild! fin va ? ♥