ridläger 2011 <3

Jag ä l s k a r dig ♥
Min fina ängel ♥

Snövit 26.7

hejsan! Igår åkte  jag till stallet  halv 12 typ,
mockade och fyllde spån, fixade fodret och höpåsarna! :) sen gick tilde o jag efter Snövit&Kassu , snövit var även idag heeelt svart.. så de tog en stund att rykta :p
vi tränsa och sadla och så skrittade och travade vi lite en runda som uppvärmning, sen gick vi in i ridhuset en stund och fortasatte där men de va så jäkla varmt så orkade inte rida så seriööst, heheheehhehehe =))
så vi red ut och tog en rejäl galopp på hemvägen! :D de var sjuuktroliiigt :DD dom galoppera bara snabbare och snabbare :D sen skrittade vi av dom den sista biten.

Idag ska ja va med Tilde och ikväll → Rockoooff :)) de var allt, ha de gott igelkott ♥
bilder från ridlägret! <3 ingen aning vem som fottat men med tildes kamera allafal :)

Rockoff

Hejj! åkte till stallet först halv3 eftersom att ja vaknade kl 1.. men när ja kom dit mockade jag och sen gick Nina,Cia och ja efter nala och snövit hur hagen, hon var helt svart, ja, de kanske man kan förstå om hon först galopperat  i vattenbrynet och sen upp i leran och rulla sig, myys :)) men ja spolade av henne helt när vi kom in i stallet. sen red ja barbacka med ett shabrak under, det gick vell helt okej. I början så var hon hård i munnen och ville bara följa efter nala, men på slutet blev de mycket bättre och hon gick i lång och låg form när ja trava av henne :))

Ikväll var tilde och ja på rockoff, Danny var as bra :D de bokstavligen ö s regnade på slutet.. blev as blöt och hadde iskallt.. men autograf fick vi allafall! :D vi var på rockoff igår också men då lalla vi bara runt på stan o sådäär :) imorron ska ja rida med tilde :D <3 Ska bli jätte kul! Hejjs
Millie ♥

Ny header

F5 F5 F5 F5

@Finland

Hejj! Nu sitter ja ju då i Sibbo hos min mormor.. har ganska tråkigt eftersom att de bara är jag och mamma som åkte ;) Men vi flög hit , de var as "skumpigt" när man sku upp och när vi landa.. hehe, men när vi landa så hämta min moster mamma och mig från flygplatsen och så åkte vi direkt till hööks! Köpte inte såc mkt eftersom att vi inte hadde så mkt tid! Men en grimma och två tröjjor kom ja hem med allafal :) sen ska vi shoppa också, behöver veeerkligen kläder  just nu :)
Jag saknar min pooownie :(( och ja kommer hem först på freedag morron D: och då ska ja joobba :)
( Tilde och jag har fixat sommarjobb åt oss )

Hejjs !

 upprepad bild

Ridlägret 2011 <3

Hejsan! Uppdateringen suger.. ja vet x)men har allafal varit på ridläger en vecka och det var så jävla GRRRYYMT!!!
har haft  underbarastevännerna och fina hästar omkring mig varje dag! :DD <3 de va seriöst de roligaste ridlägret ja varit på! :D har skrattat som ett litet as  :))))))))) hoppnigen gick as bra för de mesta och hoppade som högst 75-80 cm på lägret ! :DDD bilder och film från avslutningern kommer! :)
på söndag far ja antagligen till finland och blir där till onsdag! :)

dressyrträning

hejj! Idag hadde jag ju dressyrträning! Det gick så JÄVLA BRA! :DD  I början var hon lite seg och sur, men sen blev de som en helt annan häst! Hon trampade fint med bakbenen och aah, är såå nöjd över världensfinaste ♥
imorron drar jag ju somsakt till sverige :D ska åka till både hööks och horze och sen på hemvägen via täby och shoopppa, awesome!
Gulle ♥

→ dressyrträning

Hejsan! Nu drar ja på dressyrtränng och imorron far jag till sverige och shoppar, hästsaker+kläder :D
Bild från när Tilde och jag var till espholm  början av juni typ (?) :)

Awesome

Hejsan! Imorse väckte mamma mig kvart i 10.. steg upp halv 11 :p Sen åkte mamma och jag till stallet vid 11, vi mockade, ja fiixa höet och mamma kraftfodret! efter de så gjorde ja inte så mycke! Men vid 2 typ åkte jannica, jah,millie och pappa och simmade till järsöbro! ((: De var rätt så varmt i vattnet faktist! har int gjorts så mycket efter de , kollat på tv (; halv 9 fick ja jätte stor lust att rida, så Julia och jag red ut! De gick AS bra för mig , de va superkul! :)) nu gör ja inget speciellt, Hejjs!

Jag saknar dig

Jag saknar Flugan så jävla mycket nu )): det är nog världens snällaste häst. fina,fina Flugis ♥ måste åka och hällsa på han nåndag, ja kmr avlida annars..