Vinterbilder :)

Hej , har varit ute och fotat lite , så här kommer lite bilder :)
så det fr bli sista bilden )

Tolka

Ja ridningen för min del blev väll inte sådär jätte lyckad.. i början gick det ganska bra men sen gick det bara sämre och sämre..så efter kanske 40 minuter gick ja in med han. sen mockade Tilde och jag o fota hästarna lite. vi gick in till sadelkammaren och åt och så tolkade vi bakom Lilly :D det var jättekul !!
Jag har inte så jätte mycket mera att skriva nu..
men ikväll ska ja bara va hemma ithink..  Kram // Jonna ♥

Stallet :)

Godmorron !! idag ska Tilde och jag åka till Tessi igen :) Hon ska vara borta hela dagen så det e vi som har ansvaret för stallet idag :D , det ska bli jätte skoj ! Jag ska rida Linus och Tilde Exit :) Vi tänkte hoppa lite studs elr nått liknande (y , ja ni får veta mera om dagen när ja kommer hem ! :)
Linus och jag på väg till hoppstigen i sommras ♥

Ridning :D

♥Hej ! , idag var Tilde och jag och red ! Det var jätte kul !! , när vi kom dit så hämtade vi hästarna och Linus var helt underbar för ja satt mig på huk och kalla in han ( ja har tränat på det förut ) och han kom ! :DD jaja allafal sen rykta vi dom och sadla , tränsa :) sen red vi ut med Jennifer,Amanda,Elin,Ronja och tessi som åkte på tolkskidorna efter Doris :D ja och sen fick Linus och Lilly lite konditons träning också xD det var ganska mkt snö på en väg vi red på så ja hoppade av och ledde han . sen red vi en bit till , och på hemvägen föll elin av Marlene . när vi kom tillbaka gav vi hästarna mat och sen gick vi in till tessi och åt . när vi kom ut igen så var vi med hästarna och myste en stund och sen tog vi in hinkarna och satt ny mat i dom och sen tog vi in alla ryktlådor , grimmor och grimskaft . och sen putsade ja Linus träns , och efter det for vi hem. Tilde ska sluta på Lilly för hon har blivit för lång :( men hon ska börja på Hnokki bara det blir plats :DDD det ordnar sig nog allafal ;)
Ikväll ska ja till Tilde ♥ Vi ska till minimarket och köpa gooooodis och sen se på film (y)
Den här dagen kunde inte blivit bättre asså ! :)) <3
Kram // Jonna
Älskling ♥♥

stop crying your heart out.

Hej ! , jag har inte skrivit på vääldigt länge jag vet xD  ja men ni kanske vill veta vad ja fick i julklapp ? det här fick ja :
- Stor hästbok
- lädersmörja x)
- läder tvål
- film
- kläder
- mobil
- pengar
- pyssel
- almenacka
- pyamas
ja osv xD
igår var ja till stallet , jag åkte dit kl 8 med aino , när vi kom dit så förde vi ut hästarna sen mocka , sen gjorde i nånting xD , sen putsa vi , och sen red vi ! det var jättte kul :D och idag har ja varit med amanda , ikvl kanske ja ska  va med Tilde :) om inte hon kan , så tror ja att jag åker till Tessi och hästarna :) , Hejjs <3

"jag är med och tävlar i www.elitponnisarna.blogg.se bloggtävling"


Jag har hittat min drömponny !


Suck..

usch det känns som att jag e påväg att bli sjuk ;(

7 december

Helluu ! kom just hem från skolan , vi gick 8 - 2 .. ska nog snart gå ut och fota :) och ikväll ska jah till stallet och sköta gullebullen Flugiis <3 aja har nt så mkt mera att skriva , Kram ♥

Vill ha !!

Här är en sak jag önskar mig i julklapp ! :P
vill ha den till Lainus :))

hihu

åååh gud vad jag e ridsugen :D !! ska åka till tessi idag och sköta hästarna och om det finns nån ledig kanske ja rider också ? nej men jag vet inte riktit ! aja det får bli ett kort inlägg , Kram ♥

tycks ?

Jaa nu har jag ändrat om på bloggen ! :) vad tkr ni ? är själv riktit nöjd med den ! kanske lite mera julstämmning xD
idag har mamma och jag bakat choklad kola ! det blev fettgott ! :)) och pappa och millie gullet har varit i finland och dom kom hem idag :D gud vad jag har saknat millie :o så det var riktit kul att dom kom hem (y ! den 19 december bär det av till aftonsols ridhus :D Linus och jag ska träna lite dressyr tror ja :) vilket betyder tidig morron den 19 (; vi ska vara hos tessi kl halv 10.. aja det e okej för mig :D Nu ska jah ut x) fast kl e ganska mkt ..
Kram <3