23112

Godmorron bloggen! Ska just äta och sen dra med bussen till skolan. När ja kommer hem ska ja försöka cykla till stallet, e så fruktansvärt halt nu så ja antar att ja måste gå dit.. Men de tar bara 10 min så de e lungt! :))))

:D

hejsan! funderar på att skapa en hästblogg om mig och Snövit,den här bloggen får bli min vardags blogg istället, för den e så ful och äcklig.

Vinterpromenad

Hej! Har varit ute på promenad med Millie och Pappa! Hade med kameran och fota massor, så om ni vill se bilderna så får ni komentera! annars orkar ja inte xD

13 bast! :D

Hejsan! :D nu är man 13 åår då! :D Har fått en massa fina presenter också!! :) Jag fick 2 jätte fina shabrak,1000 kr och shoppa för på hööks,horse, myone osc. ., hovolja, dressyrträningar och lite annat smått och gott! :D Så på lördag sticket ja till sverige och shoppar loss till Schne och mig! :D Ska snart sticka till stallet och fixa allt åt snö. Ikvl ska ja ha släktkalas, eller släkt och släkt, de e bara min gudmor,gudfar och per eftersom att resten av min släkt bor i Finland. Imorron ska Julia rida Snöviiit! :) (ni som inte vet vem Julia är så e de min Syster! ). hejs!