snart e du minminmin :D

Hejsan, idag var de skola från 8 - halv 1 typ? första timmen hadde vi matte och sen pkte vi i väg till eckerö på "studiedag" , de var vell helt okej faktist! :) vi åkte med bussen på massa postvägar elr vafan de va? x)
eheheheh, tilde och ja var inte alls lite flummelliflumflum i bussen (A) hah!
Efter skolan gick tilde och ja tillstan en stund och sen cykla ja hem diretk typ.

När ja kom hem så gick jaut med millie och sen cyklade tilde och ja till stallet :) ja mockade,fixa höet och ja, de vanliga! och jo, snövit har ju flyttat till uteboxen nu. Sen när vi var klara med mockningen och de så hämta ja in snövit och satt på henne ett våffeltäcke eftersom hon var dyngsur, och så gav ja henne middagshöet (:
sen kollade vi start listan till barbacka cupen, ja starta som 3:a, ja e ju bara med i dressyren så!
känner mig verkligen taggad! :D de gick suuper idag när ja red henne! var barbacka och tränade lite delar ur programet! :) hon lyssna bra och var riktit duktig! <3 och ja på söndag e de ju somsakt barbacka cup som ja ska va med  ! :D kommer bli skoooj. Vi har också hittat stallplats nu eftersom att vi nte får ha kvar på sleipner..
Men nu just var vi och kolla på ett shitfint stall ganska nära kantarellen, de var belyst ridbana där och jätte trevligt gäng! stallet var underbart, mysigt och ja , awesome! ♥
min ponny e bäst och livet e underbart just nu! ♥
älskling ♥

Kommentarer
elise säger:

vad var det för stall nära kantarellen ni var och kollade på? :)

2011-09-04 | 17:13:50
Bloggadress: http://eliwse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback