hopptävling, 50 och 60 cm!

Hejsan! åkte till stallet kl 7 imorse och började då med att söka upp tilde och kolla lite på banan! 
typ kl 8 tog ja in schne till stallet och börja rykta, hon var ren och fin på sina ben eftersom att ja tvätta dom igår och hon hadde inte gått ut i hagen ennu då! :D sen sadla ja,satt på benskydd,  sen gick tilde och jag upp till stora ridbanan och gick banan! den var inte alls svår faktist, ja trodde den skulle vara svår och med massa läskiga hinder.
men de var typ bara oxrar, räcken och ett solfjäders hinder.

Jag började rida fram typ  kvart i 9 och hon kändes lugn och bra redan när ja skrittar nåra varv!!  sen in i ridhuset och hoppa fram. de gick också vädigt bra, hon hoppade lungt och de kändes bra! (:
sen upp till stora banan och hoppa! Först höll hon på och fjanta sig i ett hörn och ville inte gå fram, men sen när ja tog en annan väg till första hindret så gick de, kom lite snett på första med hon hoppa snällt endå! resten av banan gick bra, men kändes däremot inte liiiika bra. i 60 cm borde ja egentligen inte ha fått rosett eftersom att ja hoppa före ja fått startsignalen x) uuppps! men resten av rundan gick bra och ländes mkt bättre en 50 klassen! :D
Är vädigt nöjd över snövit idag, hon var gryym! älskade ponny ♥
ikväll ska ja kanske komma med tilde när hon rider ratten! :)
Hejs!
Alla hästtjejjer  borde få chansen att lära känna en ponny som snövit!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback